Belajar Skil Coding

Secara Live.

Teknologi bermula dengan Coding. Dapatkan kemahiran Coding yang anda perlu untuk tambahkan skil.

Berminat nak belajar? Daftar dan dapatkan bimbingan dari Tutor kami.



Belajar Python

Bagus untuk projek Data Science dan pelajari ilmu Machine Learning.



Belajar JavaScript

Membuat website lebih interaktif serta berguna untuk frontend dan backend.



Belajar CSS

Mencantikkan website anda dengan design yang modern dan lawa.



Belajar Flutter

Belajar membina mobile app pertama anda dengan Flutter!

Coding itu Mudah, Hanya dengan Kami.

Belajar untuk membina karier ke arah kemahiran teknologi.
Lebih dari satu kursus ditawarkan pada satu platform,
Dicipta untuk anda untuk memahami karier dalam IT.

Antara karier dalam Teknologi Maklumat (IT)

Front-End Developer

Belajar untuk design User Interface (UI) menggunakan teknologi terkini.

Skill diperlukan:

HTMLCSSJavaScriptReactBootstrapSASS+More

Back-End Developer

Belajar server-side dalam web application, membuat programming logic mengikut keperluan website dan menguruskan database.

Skill diperlukan:

PHPExpress.JSNode.JSRubyMySQLMongoDBPython+More

Data analyst

Belajar menganalisis data menggunakan pelbagai teknik programming dan tools.

Skill diperlukan:

PythonRPower BiTableau+More
...

Belajar Coding dari Basic ke Advanced

Kursus Coding yang senang dipelajari oleh semua, belajar dari menulis satu line code sehingga bina website dan application anda sendiri.

...

Belajar Teknologi Terkini

Teknologi sentiasa berubah mengikut masa dan keperluan industri. Di sini, kami memastikan anda mendapat pembelajaran Coding yang releven dan terkini.

  • Artificial Intelligence
  • Machine Learning
  • Data Analytics
  • Cybersecurity
...

Belajar dengan Tutor Berpengalaman

Anda mungkin merasakan programming ini sukar walau dengan bantuan encik “google”.

Programming memerlukan bimbingan guru atau tutor untuk memahami cara yang mudah dan terbaik untuk menulis kod.

Tutor kami adalah yang berpengalaman untuk mengajar anda coding dan pelbagai kemahiran teknologi.

As seen on

...
...
...
...

Pelajar Kami

10 kelas telah diadakan dan mendapat lebih 200 kehadiran. Kelas yang sangat praktikal, sesuai untuk individu berkerjaya, graduan dan pelajar universiti, juga untuk sesiapa yang mahu belajar coding.

...
Individu Berkerjaya
...
Graduan/Pelajar Universiti
...
Penggemar Hobi Coding

Sertai kelas untuk belajar coding

Setiap bulan topik baharu demi meningkat kemahiran coding anda. Untuk bulan April, Pelajari dari asas web development sehingga tahap advance. Sharing session dan consultation tentang pekerjaan dan pembelajaran IT juga diadakan. Kelas secara LIVE di Zoom.

...
...
...

Follow kami di Facebook, Instagram

Jom wujudkan komuniti coding di Malaysia! Di media sosial kami, kita bincangkan soalan-soalan programming, teknologi baharu dan huraikan pelbagai tips untuk dipelajari bersama. Follow kami juga untuk future updates!

FAQ – Soalan Lazim

Apa kelas yang ada?
Kelas yang berkaitan dengan coding dan teknologi, dunia IT itu sangat luas. Kami menawarkan kelas coding dan juga kelas kemahiran teknologi yang lain yang bertujuan meningkatkan kemahiran anda dalam pelbagai perkara (enhancing and adding new skills).
Bagaimana kelas diadakan?
Setakat ini, kelas akan diadakan menggunakan website kami yang telah disatukan (integrate) dengan Zoom Application.
Kelas coding ni memang secara live ke?
Ya betul, kami akan lakukan kelas secara langsung.
Kalau saya terlepas Live macam mana?
Jangan risau, semua pembelajaran Live yang dah berlalu masih ada untuk anda tengok dan belajar. Tapi, kami sarankan anda sertai live, supaya anda dapat kualiti pembelajaran yang tinggi dengan berkomunikasi dengan tutor.
Saya perlukan kemahiran coding ke untuk belajar?
Tak perlu, anda hanya memerlukan minat untuk belajar coding. Anda akan belajar dari basic ke advance.